Selecteer een pagina
Een magazine is…

Een cadeautje

waarmee je klanten verrast

Wat wij doen

Magazines met impact

Magazines maken die doel treffen. Dat is onze expertise. Of het nu gaat om het binden van medewerkers, het vergroten van klantloyaliteit of markeren van een bijzondere mijlpaal, wij creëren een onderscheidend magazine dat bijdraagt aan jullie doelen. Wij ondersteunen marketing- en communicatieprofessionals bij het creëren van een volledig nieuw magazine of verbeteren een bestaande uitgave.

Concept en creatie

Aan de basis van elk succesvol magazine staat een heldere strategie. Wat is het doel, hoe gaat het magazine bijdragen aan de branding van de organisatie? Voor welke mensen gaan we het maken, wat zijn hun wensen, dromen en drijfveren? Hoe is de samenhang met andere (online)communicatiemiddelen en -kanalen? Als we deze vragen helder hebben, ontwikkelen we een uitgekiende bladformule voor een blad met een eigen karakter. Met content die relevant, verrassend en verrijkend is. Waar lezers enthousiast van worden, zodat het bijdraagt aan sympathie en loyaliteit. De creatie van die content nemen we voortvarend op ons. Tekst, beeld, vormgeving en een soepel geleid productieproces.

Restyling

Ook een dijk van een magazine heeft af en toe een restyling nodig om actueel en relevant te blijven. Immers, alles stroomt. De wereld verandert voortdurend. Organisaties, producten en diensten ontwikkelen zich. Trends komen en gaan. Op die golven moet je meebewegen om lezers te blijven verrassen en raken. Voor redacties en makers kan het lastig zijn om een frisse kijk op het eigen werk te houden. Daarom bieden wij graag een onbevangen blik van buitenaf. Onbevooroordeeld en deskundig. Wij analyseren enkele recente uitgaven van jullie magazine en doen verrassende verbetersuggesties voor inhoud en vorm.

Consult op maat

Het maken van een magazine is een flinke klus. Wij weten er alles van! Schakel ons gerust in voor advies bij bepaalde onderdelen van het productieproces, een second opinion of het uitbesteden van een deel van de werkzaamheden. Klussen waar wij met veel plezier onze schouders onder zetten: een nieuwe bladformule opzetten, het bestaande vormgevingsconcept opfrissen, de samenhang met onlinecommunicatiekanalen optimaliseren, het redactieproces stroomlijnen, maar ook tekstproductie, fotografie of eindredactie. Wij denken en doen graag met jullie mee!

Wij zijn trots op…