Selecteer een pagina
Met een magazine creëer je…

Top-of-mind awareness

bij klanten, leden of donateurs

Er wordt over ons gepraat

Wat anderen zeggen

“Een ad-hocklus met een prachtig resultaat”

Veel positieve reacties

Het maken van het Hofpasmagazine was een ad-hocklus. Binnen twee maanden moest er een compleet nieuw magazine liggen ter promotie van de Hofpas. Met een goede afspiegeling van het brede deelnemersaanbod en de Haagse regio, plús de missie van de Hofpas om voor verbinding te zorgen. Dat was een flinke puzzel. Ans was flexibel en maakte  tijd  in haar volgeplande agenda. Met het team van BLAD! zette zij een supermooi magazine in elkaar met prachtige interviews en foto’s en een goede look and feel. We hebben veel positieve reacties ontvangen en hebben het hele proces van concept tot en met het eindresultaat als heel plezierig ervaren.”

José Bosch
Manager Hofpas

José Bosch
Manager Hofpas

“Je ziet hun grote betrokkenheid in elk magazine terug”

Een sterk team, dat is hun kracht

“Het doel van onze bladen Delfts Leven en Volharding Magazine is ledenwerving en ledenbinding. We willen op een sympathieke manier contact houden met onze ruim 40.000 leden en potentiële leden werven. Met mooie verhalen waarin mensen tot hun recht komen, in een fraai vormgegeven blad, zonder dat het thema uitvaart er dik bovenop ligt. Uit de vele reacties kunnen we opmaken dat de bladen goed gelezen worden en dat is precies de bedoeling. Ans, Hans en Chris vormen een sterk team en dat is denk ik hun kracht. Vanaf de eerste redactievergadering, waarbij iedereen aanwezig is, denken we samen na over de invulling. Hun grote betrokkenheid zie je terug in het resultaat: elk nummer is een kloppend geheel. Ze stellen ook royaal hun uitgebreide Haagse netwerk ter beschikking.”

Peter Muller
Marketingmanager

Peter Muller
Marketingmanager

“Een geolied proces”

Creatief en inspirerend

“Het is prettig samenwerken met BLAD! Hun aanpak is planmatig en creatief, de uitgedachte bladformule is goed en ze komen met inspirerende ideeën. Ze luisteren goed en denken mee, ook als we een bijzondere uitdaging hebben. Je kunt echt merken dat ze ervaring hebben met het maken van bladen. Het is een geolied proces en dat leidt tot kwaliteit, zowel inhoudelijk als qua beeld en lay-out. Ik weet gewoon dat het goed komt. Daar heb ik geen zorgen over. Je kunt het maken van bladen gerust aan hen overlaten!” 

Yvonne Stikkelbroeck
Marketeer

Yvonne Stikkelbroeck
Marketeer